Log på webshoppen

Osteanretning – sådan anretter du din ost

Vil du have inspiration til, hvordan du anretter en lækker og spændende osteanretning i dit professionelle køkken? Hos HKI Ost hjælper vi dig med at sammensætte en osteanretning tilpasset dine gæster.

5 gode råd til en traditionel osteanretning fra HKI Ost

Vi guider dig her til, hvordan du skal præsentere dine oste og giver dig 5 af vores bedste råd til en traditionel osteanretning fra HKI Ost.

  1. En traditionel ostetallerken indeholder forskellige ostetyper. Såvel øjet som ganen skal frydes.
  2. Vælg tre til fire oste, og sørg for at udskæringen er passende i forhold til de øvrige serveringer.
  3. Pas på ikke at smide ud – udskær med omtanke.
  4. Vis tydeligt på tallerkenen, hvilken rækkefølge ostene skal spises i. Start kl. 12 og spis med uret eller fra venstre mod højre.
  5. Fortæl kunden, hvad der spises.

Køb højkvalitetsoste til dit ostebord

Find vores brede udvalg af lækre oste, og bliv inspireret til at afprøve nye varianter i dit professionelle køkken.

Køb ost fra HKI Ost   Køb ost fra Catering Engros

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk