Log på webshoppen

HKI Ost – leverandør til de bedste

HKI Ost er Danmarks største leverandør af højkvalitetsoste. Vi leverer oste fra Danmark, Frankrig, Italien, Spanien, Storbritannien, Portugal, og Norden til blandt andre Michelin-restauranter, ostehandlere og cateringvirksomheder i hele landet. Vores virksomhed er bygget op omkring en stærk filosofi, der sætter tonen for vores daglige arbejde. Vi er en lille virksomhed med bare otte ansatte, som har det tilfælles, at vi har en ægte og oprigtig passion for ost, som vi må og skal bringe videre.

Passion for ost

Drevet af en passion for mejeri og en konstant nysgerrighed efter at finde og udvikle nye produkter har HKI Ost siden 2003 etableret sig som førende leverandør af højkvalitetsoste. Det er lykkedes gennem en uselvisk og ærlig indstilling til samarbejdet med både små, lokale osteproducenter, større mejerier og de professionelle køkkener. Værdien i et stykke kvalitetsost er mange forskellige ting, og derfor har vi både fokus på at levere det sublime stykke ost til Michelin-restauranten og kvalitetsosten til konferencen, hvor det primære er at få mest mulig kvalitet for pengene. Vi går så langt, som det kræves, for at levere det, ingen andre kan levere på markedet inden for ost. Hver gang.

Innovation og nysgerrig sparingspartner

Hos HKI Ost elsker vi at nørde, smage, eksperimentere og udvikle på oste. At opbygge vores position som førende leverandør af kvalitetsoste kræver en naturlig nysgerrighed efter konstant at undersøge og udforske det nye, som ligger forude. Nye ostetyper, nye producenter, nye måder at sammensætte oste på og nye samarbejder. Samtidig kræver det en lyst til at give den viden videre til nogen, som har lysten og evnerne til at omsætte den til spiseoplevelser. Derfor betyder samarbejde og sparring med restauranterne alt. Man skal altid kunne regne med, at vi er de første til at tilbyde nye produkter, og at vi er dem, der ved mest om råvaren ost. Derfor afholder vi ofte smagninger, hvor vi inspirerer og viser, hvad de forskellige oste kan. Det gode er, at vi også selv lærer noget, fordi vi får responsen direkte fra de professionelle køkkener, og det er for os det vigtigste.

 

Vi er altid tilgængelige for vores kunder

Hos HKI Ost giver vi alt, hvad vi har.Vi sørger for, at hvert trin på vejen fra producent til gæst respekteres og tages hånd om. Ligesom vi ønsker, at gode oste skal være tilgængelige for alle, lige så meget lægger vi også vægt på at forsyne de mest krævende smagspaletter og de rigtige ostenørder. Vores opgave er at give vores kunder en oplevelse, der bringer smilet frem af tilfredshed. Først da har vi leveret oplevelsen rigtigt. Når vi ser det smil og kan meddele det til de mange osteproducenter, vi samarbejder med, er vores opgave fuldført.

Udover et udvalg af markedets bedste oste tilbyder vi også en ualmindelig høj grad af service til vores kunder, og vi gør meget ud af at sikre den optimale logistik omkring ostene. Derudover har vi erfarne ostemestre på vores lager i Ishøj. Vi er i konstant udvikling, så vi kan levere det bedste af det bedste.

Ærlig og ordentlig personlighed

Vi er en virksomhed, som sætter ordentlighed højt. For vi mener, at man kommer længst med en uselvisk og givende indstilling til de mennesker, der omgiver os. Derfor er vi tro mod hver eneste producent og hver eneste historie, der ligger bag en ost. Vi tilbyder derfor altid kun den gode, ægte vare.

Vi bruger en stor del af vores tid på at sparre med de bedste i branchen omkring ost, modning, smag, opbevaring og servering. Den viden deler vi også gerne ud af. Vores glæde og passion for ost må gerne bringes videre – helt ud til den enkelte gæst i restauranten.

Vil du være kunde hos HKI Ost?

Vi er specialister i ost og samarbejder med de dygtigste affineurs, så vi kan levere de bedste oste til de professionelle køkkener!

Bliv kunde