Osteanretning – sådan anretter du din ost
Vil du have inspiration til, hvordan du anretter en lækker og spændende osteanretning i dit professionelle køkken? Hos HKI Ost hjælper vi dig med at sammensætte en osteanretning tilpasset dine gæster.
5 gode råd til en traditionel osteanretning fra HKI Ost
Vi guider dig her til, hvordan du skal præsentere dine oste og giver dig 5 af vores bedste råd til en traditionel osteanretning fra HKI Ost.
- En traditionel ostetallerken indeholder forskellige ostetyper. Såvel øjet som ganen skal frydes.
- Vælg tre til fire oste, og sørg for at udskæringen er passende i forhold til de øvrige serveringer.
- Pas på ikke at smide ud – udskær med omtanke.
- Vis tydeligt på tallerkenen, hvilken rækkefølge ostene skal spises i. Start kl. 12 og spis med uret eller fra venstre mod højre.
- Fortæl kunden, hvad der spises.
Køb højkvalitetsoste til dit ostebord
Find vores brede udvalg af lækre oste, og bliv inspireret til at afprøve nye varianter i dit professionelle køkken.
Køb ost fra HKI Ost Køb ost fra Catering Engros