Log på webshoppen

Søtofte Gårdmejeri – nyt samarbejde sikrer den gode kvalitet!

Som en del af landbruget Søtofte Jordbrug ved Ringsted har mejeriingeniør Marie Linea Østergaard og landmand Michel Poulsen etableret et gårdmejeri ud fra en holistisk tilgang.

Her er omdrejningspunktet at forbedre både de miljømæssige, sociale og økonomiske prioriteringer, således at naturlige systemer kan styrkes.

   

På denne fantastiske placering, der emmer af dansk Morten Korch-idyl, bliver der blandt andet produceret og solgt mælk, yoghurt og friskost fra de fritgående og græsfodrede køer, der bliver flyttet til frisk græs to gange dagligt.

På Søtofte bliver køerne malket ude på marken med et mobilt malkeanlæg, så malkningen forstyrrer køernes hverdag mindst muligt. Alle kalve vokser sig store og stærke på gården, da de får lov at drikke lige så meget mælk de vil i de fire måneder, de går sammen med køerne.

Mælken bliver efter malkningen kørt direkte til gårdmejeriet, hvor den bliver pasteuriseret og fyldt på glasflasker, der kan returneres, samt bliver lavet til drænet yoghurt og laktisk friskost.

Søtofte Gårdmejeri

Se de fantastiske produkter på vores webshop

Køb her