Log på webshoppen

Mons

Hos Mons i Roanne nær Lyon i Frankrig er det 2. generation, Hervé og Laurent Mons, som har gjort Mons internationalt anerkendt blandt ostekendere. Mons er især blevet anerkendt for håndværket omkring modningen – affinage som det hedder på fransk – af ostene. Hervé Mons rejser Frankig rundt i jagten efter de bedste oste, og efter indkøb modnes ostene i en nedlagt jernbanetunnel. Historien om Mons startede i 1960-tallet, da Hubert Mons og hans kone besluttede at sælge oste på markederne i og omkring Roanne, nær Lyon. HKI Ost og Mons begyndte at arbejde sammen i 2006.

Læs mere om Mons på deres hjemmeside.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk