Log på webshoppen

Leverandør til den professionelle fødevarebranche

HKI Ost samarbejder med de dygtigste producenter og affineurs for at kunne levere de bedste oste til de professionelle køkkener i hele Danmark. Vi er et specialistselskab med de dygtigste kunder, derfor har vi brug for både en leverandør, men samtidig også en samarbejdspartner, som vi kan sparre med og lære af. Vi bruger en stor del af vores tid på at sparre med de bedste i branchen omkring ost, modning, smag, opbevaring og servering. Den viden deler vi også gerne ud af. Vores glæde og passion for ost skal gerne bringes videre – helt ud til den enkelte gæst i restauranten. Vores sortiment og netværk blandt producenter giver værdi både til kunder og leverandører.

Vores forankring i FoodService Danmark sikrer adgang til et stort marked. Et samarbejde med os betyder derfor, at varerne kommer så vidt ud som muligt til vores kunder i de professionelle køkkener. Vi vil lære jeres varer godt at kende og kende jeres historie, så vi kan markedsføre historien og produkterne på rette vis.

 

Levering til HKI Ost?

Har du som leverandør innovative tanker, produkter i den rigtige kvalitet til vores målgrupper og en stabil forsynings streng, er du velkommen til at kontakte vores indkøbs- og kategoriafdeling på tlf. 70 80 88 77 eller send en e-mail til salg@hkiost.dk.

Se vores logistik guide her

Become a supplier for HKI Ost

If you have innovative ideas, great quality products for our target groups and a stable supply chain, you are more than welcome to contact our supply and category management team: +45 70 80 88 77 or send an e-mail to salg@hkiost.dk.

Read our logistics guide here