Vores virksomhed

Naturen – Dyret – Håndværket – Logistik – Tilfredse kunder

 

''I HKI Ost vil vi gerne føre originalitet frem, uanset hvor lang vejen er fra det grønne græs til de bløde læber og det brede smil.''

- Poul Larsen, Direktør

 

HKI Ost er Danmarks største leverandør af højkvalitetsoste. Vi leverer oste fra Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Storbrittanien og Norden til restauranter, ostehandlere, cateringvirksomheder med mere i hele landet. Vor virksomhed er bygget op omkring en stærk filosofi, der sætter tonen for vort daglige arbejde.  På HKI Ost giver vi alt, hvad vi har: Vi sørger for, at hvert trin på vejen fra producent til slutforbruger respekteres og tages hånd om. Der er ingen genveje. Lige såsom vi ønsker, at gode oste skal være tilgængelige for alle, lige meget lægger vi også vægt på at forsyne de mest krævende paletter og de rigtige ostenørder.

Vort arbejde starter fra gårdene og markerne, hvor køerne spiser frisk græs og urter, så de kan producere mælk med den bedste smag og aroma. Årstiderne har en stor effekt på køerne og dermed også på mælkens kvalitet. Vi følger nøje, hvordan mælken omdannes til ost af kærlige, kyndige hænder af håndværkere i flere generationer, der kender deres jord, dyr og deres terroir, ligesom deres egne lommer.

Vor opgave er, at give vore kunder en oplevelse, der bringer smilet frem at tilfredshed. Først da har vi leveret oplevelsen rigtigt. Et smil, hvor simpelt det kan lyde, er det, der virkeligt er det vigtigste til sidst. Når vi ser det smil, og kan meddele det til de mange osteproducenter vi samarbejder med, først da er vores team på HKI Ost er tilfreds.

Herfra kommer ostene til HKI OST

MonS

Fromager-affneur i Frankrig

Læs mere om Mons

Luigi Guffanti

Oste specialist i Italien

Læs mere om Guffanti

 

NEAL'S YARD DAIRY

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Læs mere om Neal's Yard Dairy

NORDISKE OSTE

Det bedste fra Danmark og omegn

Læs mere om nordiske oste