HKI Ost

Naturen - Dyren - Håndarbejde - Logistik - Nøjde kunder

HKI Ost er Danmarks største leverandør af høj kvalitets oste. Vi leverer ost fra Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Storbritanien og Norden til restauranter, oste butikker, cateringvirksomheder med mere, i hele landet. Vores virksomhed er bygget op omkring en stærk filosofi, der sætter tonen for vores daglige arbejde.  På HKI Ost giver vi alt hvad vi har: Vi sørger for at hvert trin på vejen fra producenten til slutforbrugeren respekteres og tages godt pleje af. Der er ingen genveje. Så meget som vi ønsker at gode oste skal være tilgængelige for alle, så sætter vi også meget værdi i at forsyne de mest krævende paletter og de rigtige oste nørder. 

Vores arbejde starter fra gårdene og markerne, hvor køerne græsser på frisk græs og urter så de producerer mælk med den bedste smag og aroma. Sæsoner har en stor effekt på køerne og dermed også på mælkens kvalitet. Vi følger nøje, hvordan mælken omdannes til ost af kærlige, kyndige hænder fra håndværkere i flere genrationer, der kender deres jord, deres dyr og deres terroir som de kender deres egne lommer. 

Det er vores opgave at bringe en oplevelse som  får vores kunder til bringe et smil af tilfredshed på deres læber. Først da har vi leveret oplevelsen rigtigt. Et smil, hvor simpelt som det kan virke, er det, der virkeligt er vigtigt til sidst. Når vi ser det smil, og kan meddele det til de mange osteproducenter vi arbejder med, først da er vores team på HKI Ost er tilfredse.

Herfra kommer ostene til HKI OST

MonS

Fromager-affneur i Frankrig

Læs mere om Mons

Luigi Guffanti

Oste specialist i Italien

Læs mere om Guffanti

 

NEAL'S YARD DAIRY

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Læs mere om Neal's Yard Dairy

NORDISKE OSTE

Det bedste fra Danmark og omegn

Læs mere om nordiske oste